Horeca parasol 4×4

horeca parasol 4x4

Bij Xterior hebben wij onlangs een zeer mooie horeca parasol 4×4 gekocht. Deze was ons zo goed bevallen dat wij hier een paar bij besteld hebben. Zodra je naar de website van dit bedrijf gaat kijken kan je een zeer uitgebreid assortiment vinden. Niet zomaar een standaard, maar een uniek assortiment. Want alle parasols die hier het magazijn verlaten zijn zelf gemaakt, dus uniek kan je wel zeggen. Je kan een model zo naar jouw eigen wensen laten maken en dat is geweldig. Jouw eigen kleur, formaat en de keuze met of zonder opdruk.

Een rode horeca parasol 4×4 laten maken

De voordelen die deze parasols met zich meebrengen zijn enorm. Tijdens een plotselinge bui hoeven de gasten niet naar binnen te vluchten, onder deze schermen zit je droog. Ook zijn deze schermen bestand tegen wind tot windkracht 10. Tevens kan je hier meteen een verlichting en een verwarming mee bestellen. Hierdoor is het volte houden om ook op de wat koelere dagen hier te gaan zitten.

Xterior heeft vele in het assortiment, maar ook de diverse diensten die zij leveren zijn erg interessant. Zo is het mogelijk om van hun opslag gebruik te maken, wanneer je een tijdje jouw terras dicht houdt.