Leuke originele sinterklaas cadeau’s

Boek laten drukken

Op 5 december zitten we weer een gezellig avondje bij elkaar als de goedheiligman weer langs komt om de mensen te verwennen met leuke cadeau’s en lekkernijen. Zowel voor kinderen als voor de volwassenen is sinterklaas een traditioneel Hollands en sociaal feest waarbij je laat blijken hoeveel jij om je vrienden en familie geeft. Onderstaande cadeautips zijn tevens uitstekend voor onder de kerstboom. Met onderstaande tips kun je dus van veel inspiratie profiteren.

Tip 1: Een mooi boek maken

Kies voor een origineel en persoonlijk cadeau. Misschien kun je wel heel goed schrijven. Schrijf dan een leuk boek voor jouw kind, vader, moeder of partner. Een boek laten drukken kun je doen bij diverse drukkerijen en is een persoonlijk cadeau met veel waarde en aandenken. Natuurlijk kun je ook de leukste foto’s van afgelopen jaar bundelen van jullie samen en in een boek laten drukken. Kijk dat was nou zo tof aan die mooie vakantie samen! Zeg je dan. Je kunt hierbij een grappig en aanspreekbaar sinterklaasgedicht of surprise toevoegen die het onderwerp al een beetje stiekem verklapt.

Boek laten drukken

Tip 2: Maak een schilderij of een bijzondere foto die je laat drukken

Een ander persoonlijk en unieke gift is een schilderij voor aan de muur. Schilder iets wat je goed kunt schilderen. Denk aan jullie favoriete huisdier, een mooi landschap, portret of stilleven. Natuurlijk kun je ook gaan voor een grote foto van degene waar het cadeau voor bestemd is. Foto’s kun je laten drukken op canvas, di-bond of plexiglas en aan de muur hangen.

Tip 3: Voor de bierliefhebber

Is jouw ontvanger een echte bierdrinker? Wat dacht je van een magnetisch bierboompje om alle te verzamelen doppen van bierflesjes aan te klikken als bladeren van de boom? Een tof en vooral creatief cadeau om ter decoratie neer te zetten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bierglas met grappige opdruk of een t-shirt die een humoristische tekst over bier bevat.

Tip 4: Warme voeten

Wat dacht je van piemelsloffen of Perzische sokken? Piemelsloffen zijn zeer grappig en leuk voor gebruik binnenhuis. Zeker nu de winter eraan komt. Tegenwoordig kun je warme comfortabele sokken kiezen in de vorm van een Perzisch tapijt van het merk DOIY. Leuk en kunstzinnig dus!

Tip 5: Het drankspel

Ben je gek op drank en uitgaan? Dan is het leuk om het drankspel als cadeau te krijgen. Het Kikkerland Big Night Out Drankspel is een soort Truth or Dare game. Een origineel spel om met al je vrienden lekker aan de huiskamertafel te spelen als je niet uit kunt gaan. Onderdelen van het spel zijn shotglaasjes, dobbelstenen, een bord en kaartjes waarbij elke speler een opdracht uit moet voeren. Je kunt dit spel met maximaal 6 personen spelen.