Scooterbanden online kopen voor Vespa en Gilera

Op het eerste gezicht hebben de Vespa Sprint en de Gilera Runner niet zoveel overeenkomsten. De Sprint is meer voor de casual rijder, de Gilera Runner is voor de sportieve rijder. Beide merken behoren tegenwoordig tot het Piaggio concern, en beide scooters zijn toppers in hun klasse. De maten van de scooterbanden zijn anders, zelfs per uitvoering kunnen deze verschillen. Daarom is het verstandig om de verschillen eens nader te bekijken, we vertellen je ook waar je goedkoop online de beste scooterbanden kunt kopen.

Bestel direct online scooterbanden voor jouw Vespa Sprint of Gilera Runner bij scooteronderdelenshop.com.

Vespa Sprint

De Vespa Sprint is een typische retro scooter in een sportief jasje. De scooter heeft die klassieke ronde lijnen zoals je dat gewend bent van de Vespa lijn, met een 4-takt motor is het een zeer onderhoudsvriendelijke scooter. Dit model is niet gemaakt als racemonster, maar juist als comfortabele scooter die zich zowel in de stad als daarbuiten helemaal thuis voelt. De Vespa lijn is en blijft het vlaggenschip van Piaggio, met gevlochten remkabels en een elektronische toerenteller zie je dat er onder de klassiek gestylde kap veel moderne techniek schuil gaat.

Scooterbanden kopen voor de Vespa Sprint

De Vespa Sprint ligt lekker laag met 10 inch scooterbanden. De scooter is wendbaar en sportief, zowel in de stad als in de vrije natuur. De scooterbanden zijn zowel voor als achter van het 10-3.50 type, zolang je de juiste maat kiest op scooteronderdelenshop.com hoef je verder niet na te denken over voor- en achterbanden. Bij de Vespa Sprint kiezen klanten vaak voor all-purpose banden omdat het gebruiksgemak boven optimale prestaties gaat.

Goedkoop scooterbanden kopen doe je uiteraard online bij scooteronderdelenshop.com. Daar vind je alle populaire merken, en krijg je de beste service.

Gilera Runner

De Gilera Runner komt net als de Vespa Sprint uit de fabrieken van Piaggio. Toch heeft deze Italiaan een heel ander karakter, neem bijvoorbeeld de 2-takt uitvoering met een pittig motorblok waar je vliegensvlug mee weg scheurt. Het is maar goed dat de Gilera Runner zowel voor als achter remschijven heeft, want die heb je nodig om deze sportieve scooter te bedwingen! Een 2-takt motor vergt iets meer onderhoud, toch is een Gilera Runner een zeer moderne scooter waar je niet snel problemen mee zult hebben. Let wel op voor snelheidsboetes, de Gilera Runner houdt van snelheid!

Scooterbanden kopen voor de Gilera Runner

Houdt er rekening mee dat er verschillende Gilera Runner uitvoeringen zijn met verschillende maten scooterband. De 125 cc versie wordt geleverd met 12 inch, 13 inch en 14 inch scooterbanden, afhankelijk van de uitvoering. Ook de voor- en achterband zijn niet gelijk. De 50 cc versie heeft ook verschillende afmetingen die lopen van 12 inch naar 13 inch en 14 inch. Ook hier zul je voor en achter verschillende scooterbanden moeten leggen. Raadpleeg de handleiding of neem even contact op met scooteronderdelenshop.com voordat je een bestelling plaatst.

Wil je meer weten over scooterbanden? Kijk online in de webshop van scooteronderdelenshop.com voor de beste deals en meer informatie.