Prachtige spiegel staand

Bekijk de prachtige spiegel staand bij de Spiegelshop in Hengelo. Op de site zie je o.a. de stalen passpiegel die in verschillende maten te verkrijgen is. Zo’n spiegel staand hebben is bijzonder functioneel, je kan daarin kijken of je kleding goed staat, of je de goede combinatie aan hebt. Mocht je de stalen lijst rond de spiegel staand niet mooi vinden, dan kun je bij de Spiegelshop veel alternatieven vinden, en zelfs een lijst laten maken. Maar mocht je een industriĂ«le inrichting hebben, dan kun je beter niet verder zoeken, dan is de spiegel staand met de zwarte stalen lijst toch het model waar je bij uitkomt.

De Spiegelshop heeft verschillende modellen

De spiegel staand heeft meestal een rechthoekig model. De Boston is dan een voorbeeld van een uitzondering, het is een spiegel staand maar geen rechthoekig model. De Spiegelshop heeft ook ovale en ronde spiegels. Neem daarbij in acht dat er verschillende lijsten te verkrijgen zijn, dus de Spiegelshop heeft spiegels voor iedere plek in huis. Praktisch is de plakspiegel voor krappe ruimtes. Deze heeft geen lijst maar een netjes afgewerkte rand, en anders dan de spiegel staand kun je jezelf volledig zien zonder dat je echt ver van de spiegel af hoeft te staan. Dus naast de modellen is hierin ook een keuze.

Een spiegel is bijzonder decoratief, voeg een spiegel aan je interieur

Omdat de Spiegelshop zoveel verschillende stijlen lijsten heeft, tref je daar altijd die spiegel aan dat matcht met het interieur. Dan komt ook gelijk het voordeel van online kopen kijken, want het beoordelen van je aankoop doe je waar de spiegel moet komen. Op die manier kun je geen miskoop begaan. Wat ook niet op de site te zien is, is de goede kwaliteit. Een spiegel moet lang meegaan, en de duurzaamheid van de spiegels van de Spiegelshop is top. Jarenlang zal je die mooie spiegel ter decoratie in de woonkamer kunnen hebben. Bekijk de site.