Een zeer goede tip voor schoonmaakbedrijf Nijmegen

Clarity-Cleaning

De schoonmaak van jouw bedrijfspand is erg belangrijk voor het personeel en voor de potentieel klant. Een schoon pand geeft de potentieel klant namelijk een professioneel en verzorgde indruk. ben je nu ontevreden over de kwaliteit die de huidige schoonmaker oplevert en ben je daarom op zoek naar schoonmaakbedrijf Nijmegen? Dan ben je bij Clarity Cleaning aan het juiste adres. 

Hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijk 

Alle medewerkers van Clarity Cleaning zijn in het bezit van een VCA veiligheidscertificaat. Het bedrijf hecht namelijk erg veel waarde aan de veiligheid van zijn medewerkers. Ook vindt het bedrijf milieuvriendelijkheid erg belangrijk en hecht hier daarom ook veel aarde aan. Alle medewerkers gaan daarom te werk met middelen die onschadelijk zijn voor mens en milieu. Hierdoor kunnen de medewerkers ook elke dag met de middelen werken zonder dat het schadelijk is voor hun gezondheid.

schoonmaak

Duidelijkheid en uitermate goede service 

Je zult van het bedrijf erg veel duidelijkheid ontvangen. Voorafgaand zalen een kennismakingsgesprek plaatsvinden waar Clarity Cleaning de wensen van de klant kan horen. Ook zal er een logboek worden geplaatst waar je eventueel op of aanmerkingen voor de  schoonmaker kunt opschrijven. Met deze op of aanmerkingen zal de schoonmaker met de eerstvolgende schoonmaak rekening houden waardoor je altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteits schoonmaak. Voor schoonmaakbedrijf Nijmegen ben je bij Clarity Cleaning absoluut aan het juiste adres. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor vragen of om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken.