Europallet inleveren: slim geld verdienen!

Pallets

Als bedrijf kan het voorkomen dat je nog oude Europallets hebt liggen, die je niet meer gebruikt. In dit geval kan een Europallet inleveren bij een organisatie die deze opkoopt heel interessant voor je organisatie zijn. Zeker wanneer het om een groter aantal Europallets gaat, levert dit je een mooi bedrag op. Deze inkomsten kun je gebruiken om nieuwe Europallets te kopen of te investeren in andere bedrijfsmiddelen. Wil je een groot aantal Europallets inleveren? In veel gevallen worden de Europallets dan bij je organisatie opgehaald! Zo hoef je zelf niet meer voor het vervoer hiervan te zorgen.

Ook als particulier kun je een Europallet inleveren bij veel organisaties. In dit geval dien je de pallet echter wel zelf af te geven.

Pallets

Je oude Europallet inleveren, nieuwe pallet kopen

Met de opbrengst van oude ingeleverde Europallets kun je vaak direct nieuwe pallets kopen. Dit is handig wanneer een oude pallet beschadigd is geraakt tijdens het vervoer ervan. Om te voorkomen dat een pallet breekt is het belangrijk om deze te vervangen voor een nieuwe pallet. Door je oude, iets beschadigde pallet in te ruilen kost dit je minder geld. Europallets inleveren gebeurt voornamelijk door bedrijven binnen de industrie.