Wijn aanbieding 101: 4x wijnen onder 5 euro

wijn aanbieding

Check deze vier goedkope wijnen uit de wijn aanbieding en laat je verrassen! Het terrasweer is ein-de-lijk aangebroken en dat betekent dat we weer lekker met onze vriendinnen kunnen high winen. Joepie! Maar we kunnen natuurlijk ook een hoop geld besparen en gewoon in onze eigen achtertuin gaan chillen. Om je een hoop tijd en geld te besparen heb ik de vier lekkerste en goedkope wijnen uit de wijn aanbieding voor je uitgezocht. En die kun je gewoon online bestellen, zodat je lekker op de bank kunt blijven Netflixen. Extra tip: onverwachts bezoek? Zo kun je snel een fles wijn koelen.\r\n

De top 4

\r\n

    \r\n

  1. Luna de Mar Blanco – Dry Muscat DO’12: een heerlijke droge wijn met een echt verfrissend smaakje. Ideaal om even mee bij te komen op een warme zomerdag en lekker bij pittige gerechten als ik het etiket mag geloven. En dat voor nog geen 4 euro!
  2. \r\n

  3. Kiara – Vino Frizzante Rosso: een sprankelend wijntje vol met bubbels. Oke, toegegeven… misschien niet echt geschikt voor een hele middag op het terras, maar smaakt wel erg goed bij pizza. En zeg nou zelf, pizza en wijn is altijd een goede combinatie. Toch?
  4. \r\n

  5. Domaine Bassac – Angela Organic Rouge ‘13: een verrukkelijke rode wijn met een sappige dronk en kruidige accenten. Perfect voor ‘s avonds, als het -zoals nu het geval is- net te koud is voor gekoelde wijnen. Handig om in huis te hebben!
  6. \r\n

  7. Casillero del Diablo Sauvignon Blanc: de wijn bij uitstek voor de hete dagen! Deze prijswinnende wijn heeft een hint van perzik en meloen en de frisse citrusachtige smaak geeft je weer nieuwe energie. Mijn persoonlijke favoriet!
  8. \r\n

\r\nonline wijn kopen