Korting met Apple Black Friday

Je hoeft waarschijnlijk geen uitleg over korting op Apple tijdens Black Friday. Apple Black Friday is een perfect moment om je nieuwe Apple iPhone of een ander Apple product te kopen. Je kunt namelijk flink besparen. Je vindt Black Friday Apple aanbiedingen zowel bij winkels als bij merken. Zo kun je dus mooi voor een scherpe prijs kerstcadeaus van Apple inslaan of juist iets voor jezelf met korting kopen. Maar behalve Apple Black Friday is er ook Singles Day. Ook tijdens Singles Day profiteer je van kortingen.

Singles Day kortingen

Singles Day is wat dat betreft eenzelfde soort dag als Black Friday. Beide hebben wel een totaal andere oorsprong. Black Friday is de dag na Thanksgiving en Singles Day is gewoon op 11 november. Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten, terwijl Singles Day is gestart in China. Geen van beide dagen zijn in het leven geroepen als dag waarop korting gegeven wordt. Wel zijn beide dagen daartoe uitgegroeid. Je kunt dus tijdens Singles Day, op 11 november, profiteren van korting op Apple producten. Evengoed als je dat kunt tijdens Apple Black Friday.

Apple aanbiedingen

Apple is natuurlijk meer dan de iPhone alleen, hoewel het mooi is als je de nieuwste iPhone met korting kunt scoren. Apple heeft naast de iPhone bijvoorbeeld ook de Macs en Macbooks, dus laptops en computers van Apple. En ook de iPad was ooit de eerste tablet, van Apple. Behalve apparaten met schermen kun je bij Apple Black Friday of Singles Day profiteren van kortingen op oordopjes, opladers, muizen en toetsenborden. Ook in de kleinere producten of producten zonder scherm ben je bij Apple op de juiste plek. Zeker tijdens Singles Day of Black Friday.