Waan je in Parijs met een frans balkon

balkonhek-glas

In Frankrijk hebben veel appartement een Frans balkon. Een Frans balkon is een klein balkon met een vaak zwart hek aan de voorkant. Sommige Franse balkons zijn niet eens echt een balkon, maar gewoon een raam met een hek ervoor. Franse balkons zijn heel stijlvol. Als je zelf een Frans balkon neemt kan je je voor even in Parijs wanen. Drink een kop koffie en eet een croissantje op je balkon in de ochtend. Je morgen kan niet beter beginnen.

Maak je balkon kinderproof met een balkon hek

Een balkon is een fijne toevoeging aan je flat, huis of appartement. Als je kinderen hebt is het fijn om een balkonhek aan je balkon toe te voegen. Een balkonhek zorgt ervoor dat je kinderen niet per ongeluk van het balkon kunnen vallen. Een balkonhek komt vaak ongeveer tot heuphoogte. Kinderen zijn vaak nog een stuk kleiner, dus kunnen er zeker niet van afvallen. Zo kan je de deuren naar het balkon rustig open doen, zonder je druk te maken om je kinderen.

Lekker eten op het balkon

In de zomer is het heerlijk om buiten te eten. Met aandacht eten is goed voor je spijsvertering. Voor de tv eten is daarom ook eigenlijk niet goed. Je kauwt minder goed en je eet vaak te veel. Als je buiten eet ben je vaak aandachtiger met je eten bezig. Je zit meer in het moment. Als je een balkon hebt kan je op je balkon gaan eten. Dan kan je genieten van de frisse lucht en zorgen dat je aandachtig eet. Zet kaarsjes aan en maak er een gezellig moment van.