Workshop voor mannen

workshop voor mannen

Neem deel aan de workshop voor mannen. Via VakantieAnders is het mogelijk om je als man zijnde op te geven voor deze cursus. Vaak zijn dit soort cursussen alleen maar voor vrouwen, want mannen laten zich vaak niet zo gaan. Daarom is het juist zo interessant om toch een keer hieraan deel te nemen. Het leuke is dat je hiervoor als het ware een vakantie gaat boeken en hier zelf de keuze kan maken om hier wel of niet deel aan te nemen. Deze vakantie wordt gehouden op een spirituele camping in de Ardennen.

Interessante workshop voor mannen

Tijdens een heerlijke vakantie in de Ardennen heb ik mijzelf een stuk beter leren kennen. Vooral omdat ik altijd een gesloten persoon ben en hierdoor mijzelf nooit open en bloot durfde te geven, was ik een echt binnen vetter geworden. Dankzij de ontspannen sfeer, het gezellige gezelschap, maar de geweldige begeleiding heb ik mijzelf nu beter leren kennen.

Tegenwoordig sta ik sterker in mijn schoenen. Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil en daar kan niemand mij nog anders over laten denken. Deze vakantie heeft mij mijn ogen doen openen en daar ben ik erg blij mee.