Volkswagen Velgen

Volkswagen velgen en banden

Als u op zoek bent naar nieuwe Volkswagen velgen, is het de moeite waard om over een paar dingen na te denken voordat u ze koopt. Welke maat velgen heb je bijvoorbeeld nodig? En hoeveel wil je uitgeven? Wanneer mensen denken aan het aanschaffen van nieuwe velgen voor hun Volkswagen, is het eerste dat in je opkomt waarschijnlijk de chromen “bougie”-velgen. Dit zijn de goedkoopste velgen die er zijn, verkrijgbaar met alleen een basisboutpatroon. De meeste zijn echter vierkant van vorm en hebben kleine ventilatieopeningen aan de achterkant. Chromen velgen zien er goed uit op auto’s van elk formaat, maar als uw auto redelijk origineel is, is het misschien beter om in plaats daarvan stalen velgen te gebruiken.

Lichmetalen

Veel mensen gebruiken graag lichtmetalen velgen omdat ze een glimmende nieuwe look hebben. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder zilver, zwart en tin. Als u op zoek bent naar een uniek tintje, probeer dan eens op maat gemaakte velgen. Dit is meestal een vrij eenvoudig proces, aangezien de meeste carrosseriebedrijven de mogelijkheid hebben om ze te doen. In de meeste gevallen is alles wat je nodig hebt een basisset gereedschap, zoals een kolomboormachine en wielset, om de klus te klaren. De basis lichtmetalen velgen waren vroeger verchroomd, maar zijn nu te vinden in kunststof en glasvezel. U kunt het uiterlijk van uw VW-interieur echter niet zo gemakkelijk veranderen, dus blijf bij klassiek chroom of aluminium als u niet wilt dat de auto een plastic of glasvezel-look krijgt.

Stalen velgen

Sommige mensen gebruiken graag stalen volkswagen velgen op hun auto. Sommigen geven er misschien de voorkeur aan omdat ze er strak en modern uitzien. Anderen kiezen ervoor omdat ze minder kosten dan andere soorten wielen. Stalen velgen gaan langer mee en hebben minder vervangingen nodig dan andere soorten wielen, vooral als je er goed voor zorgt. Je moet ze echter een of twee keer per jaar wassen. De zeep en het water in veel schoonmaakproducten zullen het email van de stalen velg strippen, waardoor het kwetsbaar wordt voor roest. Volkswagen velgen en banden hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen tegenwoordig rijden.