Extreem goed geholpen door Autoschade Den Haag

Dankzij Autoschade Den Haag kan ik weer met een gerust hart mijn weg vervolgen! Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat die vervelende deuk uit de auto werd gehaald.

Voor een paar weken terug wil ik huiswaarts na een lange dag werken. Lichtelijk vermoeid ben ik in de auto gestapt om naar huis te rijden. Helaas had ik een andere bestuurder over het hoofd gezien waar ik tegen aan was gereden. Het resultaat dat er toch wel een flinke deuk te vinden was in mijn auto. Gelukkig kon ik dat middels de verzekering allemaal regelen.

Terecht gekomen op Autoschade Den Haag

Uiteindelijk ben ik bij thuiskomst eerst even gaan zitten van de schrik. Het gaat je immers niet in je koude kleren zitten. Daarna heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken naar een garage die de schade kan repareren. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Autoschade Direkt. Op deze website kun je middels de foto’s een goede prijsopgave krijgen. Hier heb ik dan ook voor gekozen en nog geen uur later kreeg ik al een prijs te zien waar ik erg tevreden over ben. De definitieve datum voor reparatie werd ingepland en de service wat zij verlenen is perfect. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat je via de website de schade kunt doorgeven zodat je niet eerst naar de garage toe moet.